سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵

مصوبات شورای گروه ریاضی مورخ ۹۵/۵/۴

جلسه گروه ریاضی در روز دوشنبه ۴ مرداد ۹۵ تشکیل و پس از بحث و بررسی درباره موارد مطروحه تصمیمات زیر اتخاذ گردید:

۱- پیشنهاد گردید موضوع شرکت دانشجویان در مسابقات کشوری ریاضی پیگیری و گزارشی از فعالیت‌های انجام شده ارائه و در صورت نیاز برای رفع موانع احتمالی چاره اندیشی گردد.

۲- مقرر گردید در باره نحوه ارائه دروس کارشناسی ارشد  ( جز پایان نامه) در ۲ یا ۳ نیمسال متوالی در یک جلسه جداگانه بررسی و تصمیم گیری گردد.

۳- پیشنهاد گردید موضوع درخواست تن‌خواه برای اداره مخارج روزمره دانشکده پیگیری گردد.

۴- مقرر گردید در مورد درس پروژه کارشناسی، جلسه جداگانه ای تشکیل و تصمیم گیری شود.

۵- پیشنهاد گردید برنامه دروس ریاضی یک، ریاضی دو، معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی به گونه‌ای تدوین گردد که امکان برگزاری آزمون میان ترم هماهنگ مهیا باشد. در مورد شیوه تدوین برنامه در جلسه جداگانه‌ای بحث و بررسی می‌گردد.

۶- با توجه به اینکه برخی از اعضای دانشکده دارای مسئولیت‌های اجرائی هستند و لازم است در شوراهای متعددی شرکت داشته باشند مقرر گردید زمان تشکیل این شوراها قبل از تدوین برنامه نیمسال تحصیلی  به دانشکده ابلاغ گردد تا خللی در برنامه درسی  نامبردگان ایجاد نشود.

يکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵  ۱۲:۳۹

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵  ۲۲:۹:۳۷
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه تفرش می باشد.