سه شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۶

مصوبات شورای گروه ریاضی مورخ ۹۵/۳/۱۱

جلسه گروه ریاضی در روز سه شنبه ۱۱ خرداد ۹۵ تشکیل و پس از بحث و بررسی درباره موارد مطروحه تصمیمات زیر اتخاذ گردید:

۱- فرم هایی که توسط دانشجویان کارشناسی ارشد  در مورد پیشنهاد پایان نامه‌های خود تکمیل  گردیده بود مطالعه و در پایان استاد راهنمای هریک مشخص گردید.

۲- از آنجا که ساعت ۱۵-۱۳ روز دوشنبه زمان تشکیل شوراهای  هیئت رئیسه، جذب، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی است، مقرر گردید در صورت امکان زمان دیگری (ترجیحا ۱۲-۱۱ روزهای دوشنبه) برای برگزاری شوراهای گروه ریاضی در نظر گرفته شود.

۳- پیشنهاد گردید استادان راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد، بخشی از فعالیت کلاسی دانشجویان در درس سمینار را به ارائه یک سخنرانی علمی برای سایر دانشجویان در سلسله سخنرانی هایی که با دوره تناوب معین در دانشکده ایراد می گردد اختصاص دهند. جزئیات موضوع ( زمان برگزاری، دوره تناوب، موضوع، مدت و...)  در جلسات آینده شورا بررسی می‌گردد.

۴- پیشنهاد گردید به منظور ایجاد علاقه و شناخت استعدادهای برتر با همکاری حوزه معاونت محترم فرهنگی، استادان دانشکده  و انجمن علمی ریاضی، یک سلسله مسابقات علمی ریاضی با دوره تناوب معین بین دانشجویان رشته ریاضی برگزار و به افراد برتر جوایز نفیسی اهدا گردد. این مسابقات زمینه ساز شرکت دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشوری خواهد بود.

شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵  ۱۲:۹

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۳:۳۴:۴۴
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه تفرش می باشد.